DIRECT ADVIES EN EEN GESPREK MET
EEN COSINUS PHI SPECIALIST

klik hier

 

Cosinus Phi: behaal betere bedrijfsresultaten met een verbetering

Duurzaam ondernemen neemt een steeds grotere plek binnen onze maatschappij in, en energiebesparende maatregelen vormen daarbij een belangrijk instrument. Een onderbelicht element van energieverspilling is echter de kwaliteit van de hoeveelheid vermogen die door de elektrische installatie vloeit. De kwaliteit van het verbruikte vermogen wordt aangegeven met de arbeidsfactor in Cosinus Phi.

Met deze waarde zie je in één oogopslag de ratio tussen het werkelijk en het schijnbaar vermogen. Door de arbeidsfactor te verbeteren, werkt de elektrische installatie effectiever en verbruik je minder elektriciteit. OptiVolt ondersteunt bedrijven bij het meten, analyseren, installeren en onderhouden van een compleet arbeidsfactor project van A tot Z.OptiVolt heeft jarenlang kennis opgebouwd op het gebied van harmonischen en komt graag bij je onderneming langs om je te adviseren over harmonische vervuiling. Meer informatie over onze diensten? Neem dan gelijk contact

OptiVolt heeft bij meer dan 1000 klanten in de Benelux Cosinus Phi compensatie toegepast en deze vervuilende stromen gestopt. Binnenkort ook bij u? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende analyse.

 

Verbetering van de Power Quality zorgt altijd voor lagere onderhoudskosten en minder energie én CO2 emissie. 

Wenst u een vrijblijvend adviesgesprek?
Vul hieronder uw gegevens in.

    Geïnteresseerd?