Over Optivolt

OptiVolt is een gerenommeerd en dynamisch bedrijf gevestigd in Delft en is een echte specialist op het gebied van verbetering Power Quality en energiebesparing. Wij zijn altijd op zoek naar duurzame, kwalitatieve oplossingen met een zo kort mogelijke terugverdientijd.

OptiVolt verbetert al jaren de interne Power Quality van bestaande elektrische infrastructuren bij grootverbruikers van elektriciteit. Dit doen wij onder andere door het toepassen van centrale en decentrale blindstroomcompensatie, filteren van harmonische stromen, opheffen van asymmetrische belasting en spanningsstabilisatie. Voor een optimaal resultaat combineren we vaak deze technieken.

OptiVolt maakt daarbij uitsluitend gebruik van bestaande elektrotechnische principes, erkende maatregelen èn innovatieve technieken uit de markt.

Daarnaast biedt OptiVolt additionele besparingen en inzicht door factuurcontrole en permanente Power Quality meters. OptiVolt verzorgt EED’s audits en subsidieaanvragen en heeft daar veel ervaring mee. 

Profiteer van gegarandeerde

besparingen tussen de 3 en 12% van

het totale energieverbruik

Met zorg en precisie geassembleerd

in onze eigen werkplaats in Delft.

Ieder OptiVolt project betreft maatwerk en aan de hand van metingen en analyse bepalen wij de specificaties van elk systeem. Wij bouwen onze systemen met de meest hoogwaardige kwaliteit onderdelen die voldoen aan de strengste normen en certificeringen. 

De gemiddelde terugverdientijd van onze

duurzame oplossingen is korter dan u denkt.

OptiVolt zet haar technische expertise in om haar klanten te helpen zowel financiële als duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en ziet daarin een win-win situatie voor klant en milieu. Een zo hoog mogelijke energiebesparing gecombineerd met een economisch verantwoorde terugverdientijd (1-4 jaar) staan hierin centraal. OptiVolt werkt in uiteenlopende branches. Eigenlijk kunnen wij energie besparen voor IEDER bedrijf dat meer dan 1/2 megawattuur per jaar verbruikt. Denk aan: 

  • Industrie (maak-, voedings-, chemie en verwerking)
  • Overheid 
  • Kantoren
  • Onderwijs  
  • Verzorging en verpleging 
  • Horeca en cultureel vastgoed
  • Sport & recreatie

Wilt u ook een energiebesparingsvoorstel voor uw bedrijf, organisatie of instelling om uw energiekosten en de uitstoot van schadelijke broeikasgassen gegarandeerd te verlagen? Neem dan contact op met OptiVolt.