Opdracht Lommerijk Rotterdam

In samenwerking met Elemental Generations geeft Lommerrijk Rotterdam opdracht voor installatie van de OptiVolt V-Liner® en brengt het energieverbruik verder omlaag door gebruik te maken van profielanalyse van OptiVolt.

Lommerrijk: dé locatie voor feesten en partijen aan het water
Zoekt u een unieke locatie voor uw feest, bruiloft, vergadering of uitje? Een locatie waar u en uw gasten warm onthaald worden? Waar u in alle rust kunt vergaderen, in een sfeervolle ambiance en met een uitstekende verzorging?

Unieke locatie aan het water
Een feest in Lommerrijk is een feest op een prachtige plek. Lommerrijk ligt aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. De directe ligging aan het water zorgt voor een ontspannen sfeer. Dat is een unieke ervaring in de drukke metropool Rotterdam!