Opdracht zorggroep ENA

Ook zorggroep ENA kiest voor haar gebouwen voor de energie besparende systemen van OptiVolt.

Als u bij ons woont, vinden wij huiselijkheid, sfeer, geborgenheid en veiligheid belangrijk. Onze woningen zijn comfortabel ingericht en bieden zorg waar uw situatie dan om vraagt. Hiernaast zijn er voorzieningen waaronder winkeltjes en een restaurant dichtbij.

Per huis zijn de woningen verschillend. Tegelijkertijd zijn uw wensen op het gebied van wonen aan het veranderen. Het idee is om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen: midden in het leven blijven staan. Wij kijken altijd wat het beste bij u past; of u nu zelfstandig komt wonen of op basis van indicatie . Onze cliënt – u – staat centraal. Dit betekent samen goede afspraken maken en een dienstenpakket op maat.