Zonnehuisgroep geeft opdracht

Zonnehuisgroep geeft opdracht voor installatie van de energiebesparende systemen van OptiVolt.

Een sterke en gezonde organisatie betekent meer voor cliënten en familie, medewerkers en vrijwilligers. Bij Zonnehuisgroep Noord is het motto ‘samen sterk’. Wij hebben gezien dat samenwerking kansen biedt. We zien tegelijkertijd uitdagingen, zoals ‘Hoe richt je de organisatie goed in? Hoe speel je in op maatregelen uit ‘Den Haag’? Hoe zorgen we voor onze meerwaarde?’ Om doordachte besluiten te kunnen nemen, hebben we in 2010 onze visie op de toekomst gemaakt en gepubliceerd. Deze visie, een ‘kompas’, is onze reiswijzer, die ons de richting aangeeft: zijn we op de goede weg? We zijn nu anderhalf jaar verder en onze visie en gedachtegoed hebben wortel geschoten. We zien in onze regio’s al prachtige initiatieven tot bloei komen.