Opdracht Laco Nederland

Laco Nederland gunt, nadat het – OptiVolt project Laco Glanerbrook – succesvol was opgeleverd, OptiVolt de fantastische opdracht voor levering van energiebesparende systemen, profielanalyse en meetdiensten voor nog eens 11 Laco accommodaties.

Laco Recreatie beheert en exploiteert goed uitgeruste accommodaties met een breed aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Zo’n veertig sport- en vrijetijdscentra in heel Nederland vallen onder de Laco-vlag.

Focus op begeleiding en training

Onze medewerkers zien wij als de spil van onze organisatie. Zij zijn bepalend voor de kwaliteit van onze dienstverlening. En daarmee voor het succes van Laco. Daarom besteden wij veel aandacht aan begeleiding en training. Zij krijgen de kans binnen Laco meer taken en verantwoordelijkheden te verwerven. Wij ontwikkelen uitwisselingsprogramma’s zodat knowhow, kennis en vaardigheden worden gedeeld en de medewerkers multifunctioneel inzetbaar zijn. Door deze benadering zijn onze medewerkers gemotiveerd en voelen zij zich betrokken.

Voor ieder wat wils

Laco richt zich niet op één doelgroep. Bij onze accommodaties is iedereen welkom. Van 0 tot 90. Uit alle lagen van de bevolking. Door de laagdrempeligheid van onze accommodaties en de gemoedelijke sfeer zal iedereen zich thuis voelen bij Laco.