Nordwin College Leeuwarden gunt OptiVolt de opdracht voor installatie van energiebesparende systemen ter verdere verbetering van de interne Power Quality en profielanalyse.

Nordwin College gaat voor duurzaamheid!

In 2012 zijn wij gestart met het programma Eco-Schools om de Groene Vlag te behalen. In 2014 verwachten wij dat al onze locaties het internationale keurmerk, de Groene Vlag, te kunnen hijsen. Daarmee bewijzen wij dat wij een duurzame onderwijsinstelling zijn en duurzaamheid hebben opgenomen in ons curriculum.

Iedere locatie en de Centrale Diensten doorlopen momenteel het zevenstappenplan om gecertificeerd te kunnen worden. Leerlingen worden actief betrokken in dit proces. Zij bedenken acties en voeren deze ook uit samen met iedereen in en om de school.

Eco-Schools is het internationale keurmerk voor duurzame scholen. Wereldwijd zijn er 15.000 Groene Vlaggen uitgereikt op meer dan 43.000 deelnemende scholen in 58 landen. In Nederland richt het keurmerk zich op scholen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO.