OptiVolt is een samenwerking aangegaan met Capitel Circle. Capital Circle is hét crowdfundplatform waar Nederlandse MKB bedrijven en investeerders elkaar vinden. OptiVolt plaatst energiebesparingsapparatuur in gebouwen van grote bedrijven en (overheids)instellingen.

Bedrijven en instellingen hebben vaak een bepaald budget dat ze eenmalig kunnen uitgeven. Daarom is het vaak lastig om het geld toe te wijzen aan een energiebesparingsproject. Crowdfunding biedt hier de perfecte oplossing voor.

Met de gestarte crowdfundingcampagne wil OptiVolt geld ophalen dat gebruikt kan worden voor de installatie van een energiebesparingssysteem voor een aantal bedrijven en instellingen. De klanten van OptiVolt kunnen deze vervolgens terugbetalen door middel van de maandelijkse besparing die zij behalen.

Meer informatie over de campagne? Bekijk de gehele campagne hier.