Turien & Co. Assuradeuren is in 1921 opgericht in Venlo als makelaar in assurantiën. In 1948 is Turien & Co. een relatie aangegaan met Alpina Versicherungs A.G., een Zwitserse schadeverzekeraar.

Turien & Co. biedt als een van de grootste assuradeuren in Nederland een uitgebreid pakket aan verzekeringen van meerdere verzekeraars. Hierbij treden zij op als gevolmachtigde partij. Dit houdt in dat wij de werkzaamheden uitvoeren, namens de verzekeraar. Denk hierbij onder andere aan het accepteren, wijzigen en beëindigen van verzekeringen en het innen van verzekeringspremies. Naast deze administratieve werkzaamheden verzorgen zij tevens de schadebehandeling, marketing en verkoop.

Optivolt zal haar energiebesparende systemen bij Turien & Co. gaan instaleren, zo zal Turien gaan besparen op haar energieverbruik. Zij zal dantegelijkertijd kunnen profiteren van lagere kosten en haar CO2 uitstoot verminderen.