L’Oréal is wereldwijd het grootste merk voor schoonheidsproducten. De oprichting van L’Oréal gaat terug tot 1907, wanneer Eugène Schueller, een jonge Franse chemicus uit de Elzas, de allereerste synthetische haarverf maakt. Hij noemt zijn formule L’Auréale, een naam die geïnspireerd is op een populair dameskapsel uit die tijd: een aureool. In de begin jaren zeventig kreeg een New Yorks reclamebureau de opdracht om een campagne te bedenken voor het positioneren op de Amerikaanse haarkleurmarkt. Veertig jaar later wordt de slogan ‘Omdat ik het waard ben’ nog steeds aan het eind van elke reclameadvertentie gebruikt.

L’Oréal geeft OptiVolt de opdracht om de cv-installatie vullen met OptiFlow®. OptiFlow® staat voor een lager gasverbruik, een hoger rendement, lagere onderhoudskosten, al met al besparingen die tevens verder bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.