Het familiebedrijf is sinds 1934 uitgegroeid tot één van de grootste en innovatie kaasverwerkers ter wereld. Inmiddels telt het bedrijf 550 medewerkers verdeeld over vestigingen in Reeuwijk, Woerden en Bodegraven. Tevens zijn zij één van de grootste kaasverpakkingsbedrijven van Europa.

Vergeer Holland is een toonaangevend en klantgericht bedrijf dat door haar flexibele, dynamische karakter en gericht op continue verbetering, alle marktsegmenten op een maatschappelijk verantwoorde wijze van kwalitatief hoogwaardige producten voorziet.

OptiVolt zal bij Vergeer Holland haar energiebesparende systemen plaatsen ter verdere verbetering voor de interne Power Quality. Door deze energiebesparende systemen gaat Vergeer Holland besparen op zowel energieverbruik als energiekosten en tegelijk de CO2 uitstoot verminderen.