Gakon Horticultural Projects is een internationaal kassenbouwbedrijf. Gakon ontwikkelt, produceert en bouwt complete glastuinbouwprojecten. Staal- en aluminiumproductie uit eigen fabriek in Nederland. Sinds 1950 is Gakon een innovatieve kassenbouwer met een wereld aan ervaring in turnkey projecten, verkoop en installatie van kassen en duurzame installaties voor de tuinbouw.

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Gakon daarom hebben zij OptiVolt opdracht gegeven voor het plaatsen van een Nilvis® Klimaatplafond. Nilvis® is een uniek product dat zorgt voor een optimaal klimaat in woon-en werkomgeving. Nilvis® is een fase overgangsmateriaal. OptiVolt past Nilvis® op een slimme wijze toe in de plafonds van het kantoor in Wateringen, waardoor het mogelijk is de binnentemperatuur te stabiliseren op een natuurlijke, energiezuinige wijze. Er is aanzienlijk minder vermogen nodig om te verwarmen of te koelen. Door de toepassing van Nilvis® gaat Gakon besparen op het energieverbruik en wordt de CO2 uitstoot gereduceerd.