Drenthe College is een mbo en opleidingscentrum in het Noorden en Oosten van Nederland. Elk jaar volgen zo’n 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College, dichtbij huis op één van de locaties in de provincie Drenthe: Assen, Emmen en Meppel. Drenthe College biedt studenten van alle leeftijden uitdagend beroepsgericht onderwijs, gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en vervolgstudie.

Voor de locatie in Assen heeft Drenthe College OptiVolt de opdracht gegeven voor het verbeteren van hun interne Power Quality, maar niet alleen de interne Power Quality wordt aangepakt. Tevens zal OptiVolt de cv-installatie te vullen met OptiFlow®. Door deze aanpak zal het Drenthe College niet alleen een vermindering in zien in het energieverbruik maar zal er ook een besparing zijn op het gasverbruik. Dit zijn hele mooie besparingen die ook bijdragen aan een maatschappelijk verantwoord ondernemen.