Jan Zandbergen begint in 1955 zijn eerste slagerij in Leiden. Al snel breidt zijn ondernemerschap uit tot 18 vestigingen. In 1992 verhuizen zij naar Veenendaal. Voor de organisatie, die eigen distributie hoog in het vaandel heeft staan, is de centrale ligging van groot belang: midden in het land, midden in Food Valley. Vandaag de dag is Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat een internationale speler in de markt voor vlees en vleesproducten.

Op verzoek van Jan Zandbergen zal OptiVolt haar PowerLiners® gaan installeren. De PowerLiner® is een actief, energiebesparend systeem dat wordt gebruikt bij het verbeteren van de vermogenskwaliteit van de hoofdverdeelinrichting. De PowerLiner® is een dynamisch systeem dat zelf exact berekent hoeveel KVar benodigd is zodat overcompensatie geen kans krijgt. Hierdoor zal Jan Zandbergen flink gaan besparen op het energieverbruik en energiekosten met een zeer korte terugverdientijd van 1,48 jaar.