De in 1999 opgerichte Megahout & Plaat is een gecertificeerd leverancier van duurzaam geproduceerde houtproducten. Hiermee wil Megahout & Plaat de verantwoording nemen voor een gezonde duurzame toekomst voor houtproducten. Om verder bij te dragen aan een maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft Megahout & Plaat OptiVolt de opdracht gegeven om haar energiebesparende systemen te gaan installeren.

OptiVolt zal in de fabriek in Drachten verschillende MultiLiners® gaan plaatsen. Door de MultiLiner ® parallel op de motor aan te sluiten wordt benodigde hoeveelheid stroom nu geleverd door de MultiLiner®. Hierdoor wordt er minder blindstroom door de elektrotechnische infrastructuur getransporteerd. Door deze stroomverlaging gaat Megahout & Plaat besparen op het energieverbruik en zodoende lagere kosten krijgen en een vermindering van CO2 uitstoot.