De in 1923 opgerichte houthandel is continu bezig om haar productieprocessen te optimaliseren om zo het energieverbruik te verlagen. Dit doen zijn door milieuvriendelijke lijmen, verf op waterbasis en gerecycled verpakkingsmaterialen te gebruiken. Houtgroep van Drimmelen neemt het nu nog een stap verder. Zij hebben OptiVolt de opdracht gegeven om op de locatie in Zwijndrecht haar energiebesparende systemen te installeren.

OptiVolt zal verschillende MultiLiners® gaan plaatsen. Door de MultiLiner ® parallel op de motor aan te sluiten wordt benodigde hoeveelheid stroom nu geleverd door de MultiLiner®. Hierdoor wordt er minder blindstroom door de elektrotechnische infrastructuur getransporteerd. Door deze stroomverlaging gaat Houtgroep van Drimmelen besparen op het energieverbruik en zodoende lagere kosten krijgen en een vermindering van CO2 uitstoot.