Heembeton is een expert op het gebied van prefab-oplossingen  in de bouw. Met meerdere vestigingen in Nederland maken zij deel uit de CRH groep, een internationaal leverancier van bouwmaterialen.

Voor de locatie in Lelystad heeft Heembeton OptiVolt de opdracht gegeven om een PowerLiner® te gaan installeren. De PowerLiner® is een actief, energiebesparend systeem dat wordt gebruikt bij het verbeteren van de vermogenskwaliteit van de hoofdverdeelinrichting. Door de PowerLiner®, die de benodigde hoeveelheid kVar levert, parallel en centraal op de hoofdverdeelinrichting aan te sluiten wordt deze benodigde hoeveelheid nu geleverd door de PowerLiner®.  De PowerLiner berekent zelf de benodigde hoeveel KVar zodat overcompensatie geen kans krijgt. Hierdoor zal OptiVolt voor de vestiging in Lelystad een gegarandeerde besparing halen in het energieverbruik en dit met een terugverdientijd van 1,69 jaar.