Als marktleider in Nederland verwerkt Attero op industriële schaal afvalstromen van miljoenen Nederlanders en honderden bedrijven. Of het nu gaat om restafval, gft, grond en puin of het scheiden en sorteren van kunststoffen. Attero wil met zijn activiteiten een wezenlijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze samenleving. Met de productie van duurzame energie en grondstoffen.

Door deze visie heeft Attero gekozen voor de energiebesparende systemen van OptiVolt. OptiVolt zal twee Powerliners® gaan installeren op de locatie in Moerdijk. De PowerLiner® is een actief, energiebesparend systeem dat wordt gebruikt bij het verbeteren van de vermogenskwaliteit van de hoofdverdeelinrichting. Het is een dynamisch systeem dat zelf exact berekent hoeveel KVar benodigd is zodat overcompensatie geen kans krijgt. Hierdoor zal het ziekenhuis flink gaan besparen op het energieverbruik en energiekosten met een zeer korte terugverdientijd van 2,39 jaar.