Van Gorp Diervoeders is een particulier mengvoederbedrijf met een productielocatie in Waalwijk. Het familiebedrijf is in 1923 gestart met een windmolen in Waspik, waar het graan van de boeren werd vermalen tot bloem voor de bakkerijen. Rond 1960 is de bloemproductie afgestoten en werd de fabriek omgebouwd voor de productie van diervoeders. Door de jaren heen heeft Van Gorp zich steeds meer toegelegd op de productie van speciaal voeders

OptiVolt gaat de oude systemen bij de productielocatie in Waalwijk vervangen voor twee PowerLiners®. Door de installatie van deze twee PowerLiners® gaat van Gorp fors besparen op het energieverbruik alsmede op energiekosten. Tevens zal er een vermindering zijn in de CO2 uitstoot. Hierdoor draagt van Gorp zijn steentje bij aan verantwoord maatschappelijk ondernemen met terug verdientijd van 2,5 jaar.