PT-Creations is een dynamisch, modern bedrijf met een eigen importfaciliteit, boomkwekerij, bloembollen op pot en een state-of-the-art productielijn. Zij hebben alles onder één dak, waardoor zij zeer concurrerend kunnen zijn en producten van topkwaliteit garanderen. Plantenarrangementen worden met zorg samengesteld en worden aangepast aan elk seizoen. Het zijn artistieke ontwerpen en gemaakt met passie die altijd afgestemd wordt op de nieuwste stijlen.

OptiVolt zal bij PT-Creations een PowerLiner® installeren. De PowerLiner® is een dynamisch systeem dat zelf exact berekent hoeveel kVar benodigd is zodat overcompensatie geen kans krijgt. Hierdoor wordt er minder stroom (Ampères) door de hoofdverdeelinrichting getransporteerd. Deze stroom verlaging zorgt voor een lagere weerstand tussen de transformator en hoofdverdeelinrichting. lagere weerstand leidt tot minder warmteontwikkeling in de bekabeling en de hoofdschakelaar. Hierdoor wordt het maximale besparingspotentieel gehaald. De Ampères dalen met ruim vijftien procent waardoor de transformator wordt ontlast voor eventuele uitbreidingen.

september 2020