TOTAL Lubricants Plant Beverwijk B.V. is gevestigd in Beverwijk, NOORD-HOLLAND, Nederland en maakt deel uit van de Petroleum & Coal Products Manufacturing Industry. TOTAL Lubricants Plant Beverwijk B.V. heeft op deze locatie 28 medewerkers in dienst.

OptiVolt gaat Bij Total een PowerLiner® 250 met THD filter installeren. De PowerLiner® is een actief, energiebesparend systeem dat wordt gebruikt voor het verbeteren van de vermogenskwaliteit van de hoofdverdeelinrichting. Om arbeid te kunnen leveren heeft een AC elektromotor een magnetisch veld nodig. Het energiebedrijf levert een hoeveelheid kVAr om dit magnetisch veld te creëren. Door de PowerLiner®, die een benodigde hoeveelheid kVAr levert, parallel en centraal op de hoofdverdeelinrichting aan te sluiten wordt deze benodigde hoeveelheid nu geleverd door de PowerLiner®. Hierdoor worden er minder kVA’s door de hoofdverdeelinrichting getransporteerd. Dankzij de PowerLiner gaat Total het huidig energieverbruik verlagen met een terugverdientijd van minder dan drie jaar.

september 2020