De Vries Recycling is een plek waar alleen recycling plaatsvindt, maar ook up-cycling. Piepschuim is geen afvalstroom meer, maar een hoogwaardige grondstof voor het maken van isolatie voor duurzame woningen. De Vries Recycling zet zicht in voor kwaliteit, betrouwbaarheid en langdurige partnerships.

De vries werkt samen met OptiVolt voor een betere millieu-impact dankzij installaties van PowerLiners® en een DuoLiner®.PowerLiners® is een actief energiebesparend systeem dat wordt gebruikt bij het verbeteren van de vermogenskwaliteit van de hoofdverdeelinrichting. Terwijl DuoLiner® is een energiebesparend systeem dat wordt gerbuikt bij het verlagen van de harmonische stromen tot de 11e harmonische stroom en daarnaast ook blindstroom kan compenseren. Dankzij de systemen van OptiVolt zal De Vries Recyling gaan besparen op hun energieverbruik waardoor ook lagere kosten en een vermindering van CO2 uitstoot hebben.

november 2020