Royal Steensma is een toeleverancier van een breed assortiment bakkerijartikelen. De missie van Koninklijke Steensma is om een moderne en flexibele producten van brood- en banket-ingrediënten zijn voor patissiers, industriële-, ambachtelijke- en thuisbakkers die kiezen voor kwaliteitsgrondstoffen.

OptiVolt zal in de fabriek in Leeuwarden haar MultiLiners® gaan plaatsen. Door de MultiLiners® parallel op de motor aan te sluiten wordt benodigde hoeveelheid blindstroom nu geleverd door de MultiLiners®. Hierdoor wordt er minder blindstroom door de elektronische infrastructuur getransporteerd. Door deze stroomverlaging gaat Royal Steensma besparen op het energieverbruik en zodoende lagere kosten krijgen en een vermindering van CO2 uitstoot, wat weer bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

oktober 2020