Southeast Frozen Foods is een toonaangevende distributeur van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten in het zuidoosten. . Southeast Frozen Foods levert een complete lijn van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten, waaronder: ijs, diepvriesgerechten, groenten, pizza, zeevruchten, vlees, delicatessen en diepvriesbakkerijproducten.

Voor de fabriek op Urk hebben heeft South East Frozen OptiVolt de opdracht gegeven om twee PowerLiners® te gaan installeren. De PowerLiner® is een actief, energiebesparend systeem dat wordt gebruikt bij het verbeteren van de vermogenskwaliteit van de hoofdverdeelinrichting. . Het is een dynamisch systeem dat zelf exact berekent hoeveel kVAr benodigd is zodat op elk moment precies de gevraagde kVAr wordt geleverd. De Cosinus Phi zal stijgen richting 1. Hierdoor zal Southeast Frozen flink gaan besparen op het energieverbruik en energiekosten met een korte terugverdientijd onder de drie jaar.

oktober 2020