Bodycote is leverancier van warmtebehandelingen, metaalverbindingen, heet isostatisch persen en coatings. Het doel van Bodycote is om superieure aandeelhoudersrendementen te creëren door het leveren van geselecteerde thermische verwerkingsdiensten wereldwijd. Dit wil Bodycote bereiken in een veilige werkomgeving en met een minimale impact op het milieu.

Om meer bij te dragen aan verantwoord ondernemen heeft Bodycote OptiVolt de opdracht gegeven om twee PowerLiners® en veertien MultiLiners te installeren. De PowerLiner® is een actief, energiebesparend systeem dat wordt gebruikt bij het verbeteren van de vermogenskwaliteit van de hoofdverdeelinrichting. Een MultiLiner®, anderzijds, is een energiebesparend systeem dat wordt gebruikt bij het verhogen van het rendement van AC elektromotoren of koelcompressoren, het reduceren van facilitaire distributieverliezen en het verbeteren van de vermogenskwaliteit. Deze MultiLiners worden decentraal geplaatst op de grootste verbruikers.

november 2020