Alucol behoort tot de grootste onafhankelijke anodiseerbedrijven in Europa. Anodiseren is een oppervlaktebehandeling waarmee een beschermende laag wordt opgebouwd vanuit het aluminium. Door nauw samen te werken met architecten, gevelbouwers, industriële klanten en interieurbouwers kan Alucol hoogwaardig geanodiseerd aluminium leveren dat kwaliteit toevoegt aan bijvoorbeeld gevels, gebouwen, masten of extrusie-onderdelen.

Bij Alucol gaat OptiVolt drie nieuwe PowerLiners® installeren. Een PowerLiner® is  een actief energiebesparend systeem dat wordt gebruikt om de stroomkwaliteit van het hoofdverdeelinrichting te verbeteren. Door de systemen van OptiVolt gaat Alucol nu een mooie besparing realiseren op het huidig energieverbruik, zullen de energiekosten dalen en hebben zij een lagere CO2 uitstoot.

december 2020