Sinds de oprichting van Seacon in 1985 door Hai Berden, hebben zij gebouwd aan hun organisatie als logistieke ketenregisseur van formaat. In 1986 werd samen met Hutchison Ports de eerste multimodale inland t

erminal in Venlo ontwikkeld en tegenwoordig heeft Seacon Logistics meer dan 700 medewerkers op diverse strategische locaties door heel Europa.

Voor de locatie op Urk heeft Seacon OptiVolt de opdracht gegeven voor het installeren van twee PowerLiners met THD filters. De PowerLiner® is een dynamisch systeem dat zelf exact berekent hoeveel KVar benodigd is zodat overcompensatie geen kans krijgt. De twee PowerLiners® worden centraal geplaatst om de kVAr te elimineren. Hierdoor wordt het maximale besparingspotentieel gehaald. De PowerLiner® zijn voorzien van een THD filter om de  harmonische stromen  te filteren.

Maart 2021