Vice Versa is een logistieke dienstverlener in het koel en vriessegment. Zij richten zich op drie entiteiten. Allereerst verzorgen zij koel- en vriestransport in de gehele Benelux en grensstreken Duitsland.  Daarnaast beschikken zij over een modern koel- vrieshuis met een capaciteit van ruim 60.000 palletplaatsen. De laatste toegevoegde waarde in de keten is de krattenwasserij, waar zij dagelijks zo’n 40.000 kratten per dag reinigen.

OptiVolt zal op de locatie in Oss haar PowerLiners installeren. Door de PowerLiners centraal te plaatsen op de hoofdschakelaars zullen de blindstromen gereduceerd worden, zal het energieverbruik verlaagd worden, hebben zij minder CO2 uitstoot en zal het rendement van de installaties en apparatuur verhoogd worden. Zeer mooie resultaten met een terugverdientijd van 1,8 jaar.

Juni 2021