Familiebedrijf Timmerman is opgericht in 1913. Groenvoederdrogerij Timmerman is een betrouwbare partner voor een constante, hoogwaardige kwaliteit luzerne producten. De luzerne wordt alleen onder ideale omstandigheden verwerkt tot structuurbalen en pellets. Luzerne wordt gebruikt als grondstof voor veevoer maar kan ook enkelvoudig aan dieren worden gevoerd. Luzerne is een ideale aanvulling op het ruwvoer rantsoen dankzij de hoge structuur- en voedingswaarde.

In de fabriek in Kortgene zal OptiVolt haar PowerLiners® installeren. De PowerLiners® zullen centraal op de hoofdschakelaars worden geplaatst, zodat er een reductie plaats vindt van blindstromen. Tevens zal er een gegarandeerde besparing van 4,3% zijn op het huidig energieverbruik, een CO2 uitstoot vermindering van 87 ton per jaar. Zeer mooie besparingen met een terugverdientijd van 3,94 jaar.

Juli 2021