Excluton is een producent van betonnen bestratingsproducten, zij leveren een assortiment voor tuininrichting en inrichting van de Openbare Ruimte. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Excluton. Al hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid zijn beloond met het zilveren Cradle to Cradle certificaat! Dit betekent dat de producten van beton, natuursteen en keramiek niet alleen in allerlei tuintypes kunnen worden toegepast maar ook nog eens aansluiten op de hedendaagse duurzaamheidseisen.

Om nog meer bij te dragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft Excluton OptiVolt de opdracht gegeven voor het installeren van haar PowerLiners®.  Door het plaatsen van deze PowerLiners® zal Excluton besparen op zowel energieverbruik als energiekosten en tegelijk de CO2 uitstoot verminderen.

Juni 2021